Szabadidő magazin - Pavillon de Paris
Szabadidő magazin

Pavillon de Paris

2011. július 20. 19:19 | Simon Éva

Újdonság a hazai gasztronómiában. Egy kis francia negyed a kerület szívében.


A menűválasztékból:

 

 

"Érlelt marha rostélyos mandula krokettel, padlizsán és paradicsom gratennel."
"Válogatás francia sajtokból"
"Kecskesajt fagylalt füge chutney.val"
Megnyította  kapuit Budapest világszínvonalú francia étterme a Pavillon de Paris. 
A Francia Intézet vonzáskörzetében, abban a parányi "francia negyedben", ahol ideig-óráig Párizsban érezheti magát a vendég, most hamisítatlan francia ízek teszik teljessé az élményt. Az elegáns, párizsi, romantikus-szecessziós hangulatú étterem kínálatában igazi különlegességek találhatók.
 A hangulatos étteremhez fákkal körülölelt kerthelyiség tartozik. 

Az étterem Rodolphe Rodet és Jean-Claude Fédou közös munkáját dicséri. Büszkeségük, hogy a legfrissebb francia alapanyagokat használják, hetente kétszer hozatnak friss halat Franciaországból, de az itteni halászoktól is előszeretettel vásárolnak, a baromfit pedig saját termelőtől veszik.
A kiváló magyar séf, Mező Gábor Angliában és Spanyolországban szerzett tapasztalatainak köszönhetően az étlapon dominálnak a dél-francia ízek, Kozma Kálmán üzletvezető pedig a hazai gasztronómiában szerzett kiváló tapasztalatával segítit a csapat munkáját.

Az alapítók szeretnék elérni, hogy hamarosan Budapest 10 legjobb étterme közé kerüljenek.
"Céluk, hogy Budapestre, Európa egyik leglátogatottabb fővárosába olyan francia éttermet varázsoljunk, amely kimagasló konyhájával és páratlan hangulatával tovább emeli e város fényét.”

Nyitvatartás:

Kedd-Szombat:
12:00-24:00
Konyha:
12:00-16:00
19:00-22:00

Vasárnap és hétfőn zárva.

Cí­m: 1011, Budapest, Fő utca 20.
Telefon: +36-1-225-0174 Fax: +36-1-225-0175
E-mail: info@pavillondeparis.hu 

Fotósarok